Om vår kennel

 

 

Välkomna till Mamoh's kennel!

Vi föder upp hundar av rasen
Schapendoes i liten skala och i hemmiljö.

Vi som driver kenneln heter Margit och Lars Mohlin,
och du hittar vår kennel i Bromma, Stockholm.

Just nu har vi 2 schappar, Li och Astrid samt att vi har 1 tik Bessie på foder. Det började med att vi köpte vår första schapendoes, Wänerlands X-Ella, 2002 och fastnade direkt för rasen!

En go och glad vallhund som håller koll på familjen, och som älskar människor är vad en schapendoes är för oss.

Ella blev både nationell champion och svensk vinnare 2006, och fick sin första kull 2005, 3 fina tjocka hanar, varav vi behöll den ena, Mamoh´s Milano eller Melwin som han kallades.

Men för att kunna fortsätta med vår kennel köpte vi in en ny tik, Oliver´s China Girl som kallas för Li. Hon kommer från fina linjer och är själv Svensk Champion. Li har fått tre kullar med härliga valpar.

Vi älskar den här rasen, de är trevliga familjehundar samtidigt som de tycker det är roligt att få jobba och tänka. De är väldigt duktiga på agility, lydnad och spårning t ex.

Köper du en valp av oss följer vi er gärna längs hundens väg från valp till dess äldre dagar. Vi stöttar våra valpköpare och träffas gärna återigen på skogspromenader så hundarna får busa!

Du får jättegärna höra av dig till oss om du är intresserad av en valp eller om du bara är nyfiken på rasen och vilka vi är som driver kenneln!

Margit och Lars.

Tel.08-298871

Mobil:073-5815238 eller 070-0910114

E-mail:margit.mohlin@gmail.com

 
 
På Internet sedan 17 juli 2005